2/28/2011

Käsitöine puhkus sai läbi, järgneb aruandmine :D

1. Ühe hingetõmbega said valmis 9 satsisalli, millest on jäänud järgi üks ja juurde on tellitud 3 :)


2. 14. postituses mainitud pärli ajakirjast sai tehtud komplekt, mis meenutas hirmsati Lohesoomust






3. Jätkub kolnurgamaania :D


2/21/2011

Nädalavahetuse käsitöö saak on rikkalik :D

Reedel/laupäeval sai jälle taas kord pärlitega pusitud. Tegin valmis uue pärliajakirja järgi komplekti - tehnikaks "Peterburi keti"



Siin pildil on "kolmnurga maania" uus variant. See sai valmis pühapäeva varahommikul ning sellega sai kohe Isetegija Harjukate kokkutulekul ka eputatud.

 
Isetegija Harjukate kokkutulekul sai ajalehtedest punutud :) Mina punusin ühe väikse "ämbri" 
See on "ämbri" põhi :)


2/16/2011

Pärlitest mummud

No olen midagi lõpuks saanud nii kaugele, et tegin valmis pärlitega ületikitud/põimitud (ei teagi kuidas nimeteda?) mummud :)

Tekgi ühe soojaga kaks tükki. Tehtud sai netist leitud valmis mustri järgi. Kasutasin 0/9 Tshehhi seemnehelmeid kolme värvi ja ca 2 cm läbimõõduga puust muna. Niidiks oli Nymo punane 0,3 mm.



Kummalisel kombel sobis netist leitud valmis skeem väga täpselt. Ei olnud vaja midagi muuta - ei juurde lisada ega vähemaks võtta :) vedas mul!

2/14/2011

Mis sai medaljonist?

Reedel sai soetatud uus pärliajakiri Beader`s Handbook ja pühapäeval praktiliselt kohe pärast eelmise postituse tegemist tuli idee, mida teha ühe medaljoniga. Selles ajakirjas oli palju variante St. Peterburi keti kasutamisele ja nii ma selle keti valmis tegingi. Medaljonile lisasin veidi satse serva ja oligi valmis kaelaehe :)



 

Lõpuks sain valmis oma unistuste lillesalli

Huvitaval kombel kujunes minu nädalavahetus kuidagi musta-punase-halli kirjuks :)

2/13/2011

Aruanne :)

Hei! Kampsun on veel pooleli, aga ma teen ikka muid asju ka ...

Kaks heegeldatud mobiilikotti. 



Mõned raamitud medaljonid. Pruun on korgi immitatsiooniga raamtitud nööp, sellest saab ilmselt pross. Teiste suhtes pole ma veel otsustanud.











Tegin veidi liithelmeid - valmistusid tunniks :)
Siin on ühe kolmnurga kaks külge. Tehtud sai ühe hooga ja suure vaimustusega ... ja asi jäi soiku ... kuidas edasi vormistada, pole aimugi ...