11/16/2011

"JääkideHävituseProjekti" ehk JäHäPro

Kuna elamine suht väike ja pere nõuab kilekotikestesse ja karpidesse hoolikalt ladustatud käsitöövahendite varude kahandamist, siis olen käima lükanud lokaalse tähtsusega "JääkideHävituseProjekti" ehk JäHäPro

Projekti esimesed pääsukesed

See on Etzy varusid piiludes üllitatud moodustis. Ei üritanud teha üks-ühele, lihtsalt võtsin idee arvesse ... Tuli üsna soe teine. Kasutasin hallist ponchost jäänud lõnga ja üht halli/roosa kirjut. Tulemusega jäin rauhule. Ja tegelikult olen tast juba ilma ...


Siin siis eelnevalt mainitud hall poncho



Siin jällegi erinevad sünteetilised jäägid. Saab kanda keena (analoogselt roosikeedega) või kerge sallina



Lõpuks pikalt ettevalmistatud kudum. Ettevalmistustena läksid kirja kaks sõbrantsi tütrele kootud vestikest (oli eelpool juttu)




Veidi pärli juttu ka ... tegelikult ikka pilte, jutt sai otsa

 
 
 
Olen nyyd taas pikka aega tasa ... avatud Päkapiku kontor, vaja kingitusi teha ... detsember juba paistab

11/03/2011

Raport emotsionaalse ostu tagajärgedest

Sooritasin emotsionaalse ostu (nagu ütles minu kolleeg) ja ostsin Maximast lillad sõrmkindad ja siis avastasin, et mul pole midagi, millega neid kanda.



Seejarel toimus kiire rünnak Liann lõngapoele. Ostasin sealt 4 tokki
Kõigepealt valmis rätik. Nurkadesse tekitasin väikesed tutid



Siis avastasin, et lõnga jäi veel üle ja tegin juurde kaunistuse, mida saab siis vastavalt soovile kinnitada igasuguste asjade külge - prossiks, koti kaunistuseks jne.



Ja kui siis veel veidi lõnga üle jäi, siis heegeldasin sellest 15 lillekest. Kleepisin lillat värvi vildiga üle kleeplindist järgi jäänud pooli ja õmblesin lillekesed selle külge. Südamiku kaunistasin väikeste kreemikate pärlitega.