3/26/2012

Kanzashi lilleline palavik süveneb ...

See on nüüd kestnud oma paar nädalat. Huvitav kauaks seda jätkub :)
Hetkel on veel paelade varu piisav ... ei tea, kas kihk neid lillekesi/liblikaid teha saab otsa enne, kui pean uute paelade järgi minema?



3/24/2012

Kanzashi lille katestused

Juba pikemat aega ei anna asu kangast tehtud lilled - Kanzashi lilled nimelt. Märtsi alguses sai ennast kirja pandud Isetegija igakuisele õpitoale sellel teemal. Aega kursuseni oli oma paar nädalat ja kannatamatu nagu ma olen sai see teema ise läbitud :)

Netist leidsin venekeelse õpetuse foorumis Страна Мастеров väga põhjalike piltidega.  Tulemuseks on paar prossi, Liblika kujuline juuksekumm ja Lilleline peavõru.





Lilleprosside hulka on eksinud üks oranzhist prügikotist heegeldatud klaassüdamikuga moon.

3/19/2012

Õhtupoolik Tiimari vildilehtedega

Hei!

Alustan sellest, et tahtsin järgi teha Drexi blogis nähtud Daaliat. Tiimari poes oli niii suur vildilehtede värvi valik, et tõin neid sealt kohe 10 erinevat värvi.



Tulemuseks on ports moone (fuktsiaroosasid tegin kohe 3 tükki), jääkidest tutilill ja võililleklambrid. Daalia tegin ka, aga ma avastasin, et olen selle pildi koduarvutist ära kustutanud ... pean uuesti pildi tegama.

Ühest Tiimari vildilehest tuleb täpselt kolm mooni välja ja teha on neid väga lihtne :)

3/05/2012

Ma olen jätkuvalt salli/räti kudulainel.

Nii näeb välja Monica, mida salaja tööl töökaaslase laua all venitasin/kuivatasin


Selline on Annise motiividel valminud rätik aastaid tagasi ostetud Raasiku lõngast


Alumised pildid on juba kuivanud sallist ja päikese paistel :) Õige värv on kuskil vahepealne.



"Motiividel" on ta sellepärast, et mustri järgi kahandamisel ei hakanud värvid ilusti jooksma ja ei jäänud muud üle, kui üles harutada. Edasi kudusin/kahandasin nii, nagu värviüleminek nõudis. Tulemusega olen rahul. Rätti ennast kahjuks kanda ei saa ... maavillane ajab naha kihelema  :(
Üritasin seda loputada juuksebalsamiga (netifoorumitest loetud soovitus) läks veidi pehmemaks, aga ikkagi kare. Eks näis, mis sellega saab :)