7/18/2016

Sinine siidisall sünnipäevalapsele

Veel üks siidisall sünnipäevalisele :)

Seekord värvivalikus vaid sinised ja rohelised toonid kuna just neid sünnipäevalaps armastab



Pärast värvimist on vaja sall ära kuivatada. Kui värv on korralikult kuivanud, siis tuleb värve tulise triikrauaga kinnitada. Triikraua kaitsmiseks kasutasin küpsetuspaberit :) s




Kahjuks sai kasutatud kahe erineva firma sinist ja üks neist lihtsalt läks pesus välja ... seega tulemus tunduvalt heledam ja rohelisem. Viskasin selle sinise minema ... huvitaval kombel sama firma oranz käitus eelmise salli tegemisel väga mõistlikult.

Peaaegu rallihullus :) FIA ERC

Pole küll eriline rallihull, aga on tore, kui pühendunud inimesed oma kirge suudavad ka maailmale näidata.




Päikest!

7/10/2016

Siidisall

Siidirätt, tehtud kortsutehnikas ... kui ma nüüd õigesti mäletan :) ehk niiske siidisall on laotatud topside peale ja nende topside tipus on kangas veidi krussi keeratud ... noh nagu kreemiroosid tordil.

Sellisena nägi minu sall välja laupäeval. Kasutatud sai nelja värvi: kollane apelsin, punane moon, tibu kollane ja oonüks. See oonüks oli purgis selline sinakas hall. Hiljem teiste värvidega segunedes läks asi kuidagi roheliseks :)





Mäkerdasin köögis kandiku peal. Algul tahtsin teha 9 topsi peal, aga keskmine tops ei püsinud üldse paigal ja ma lõpuks loobusin temast.

Pühapäevane tulemus on siis selline.





Õige värv on kuskil vahepeal. Sall on mõeldud kingituseks ühele toredale kolleegile, kes on selline "vaga vesi, sügav põhi". Esmamulje on vaikne ja tasane, aga tegelikult ääretult vahva südamlik ja soe inimene ja temperamenti on temas ka :)

Päikest!