1/24/2011

Seekord kudumine-heegeldamine

Hei!  Näitan Harjukate jaanuari kokkusaamisel taustakudujana tehtud kampsunit. Teised usinad tegid paeltikandit :) ja mina nahistasin oma kampsunit lõpetada.





Sain seda kampsikut vaid korra kanda ja siis emps teatas, et talle sobib see rohkem, kui mulle  :D  värvi mõttes ... tegelikult vist on tal õigus, ma rohkem rohelise/sinise/terrakota fänn :D




Oehhh ... käed pole ammu niiii väsinud olnud :)
Ema tellis oma noorpõlve sõbranna mehele "palmikutega kampsuni". Vähemalt kolme päeva "vaba aeg" läks mustri otsimise nahka. Iseenesest tore, sest leidsin väga palju muid huvitavaid asju, nt leidisin Mustrimaailma ja palju muud kudumisega üldse mitte seotud asju :D

Laupäev kulus valitud musti näidiste kudumiseks ja arvestuste tegemiseks - ei aimanudki, et see nii keerumline on. Erinevad mustid võtavad erinevalt ruumi  :D  ja sooniku kudumisel pidin kaks korda uuesti alustama, et paras tuleks  :m8hh:
Pühapäeval sai siis valmis kootud soonik ja umbes 20 cm kampsuni mustriosa. Kampsuni laiuseks telliti 60cm.  Allpool on näha jupp tellitud kampsunist. Pilt ei ole kõige parem - välguga valgustab üle ja ilma välguta tuleb udune ... eks peab nädalavahetust ootama, et teha loomulikus valguses pilt.

2 comments: