5/06/2011

"Muud" tegemised :D

Kuna nüüd, pärast kampsuni lõpetamist, on "vaba" aega meeletud palju :D , siis olen seda sisustanud igasugu pisitegevustega.

Esiteks taaskord mõned kolnurgad. Võtmehoidja.
Siin sai proovitud ühe tehnika erinevaid värvipaigutusi. Tulemus on nii erinev nagu oleks kasutanud erinevaid tehnikaid. Panin siia ka shablooni,mille peal saab erinevaid värvilahendusi proovida.

Eelmise pildi vasakpoolsete kõrvarõngaste skeemi sai kasutatud teises värvilahenduses ja konksu kinnitamisel sai kolmnurk keeratud terava tipuga üles - ja tulemus on kohe hoopis teine :D



Selle käevõru tegemisel sai kasutatud väga lihtsat skeemi, mis mulle viimasel ajal väga meeldib. Töö edeneb kiirsti, tulemus on üsna effektne :)



Tellimise peale tehtud kõrvarõngad.Värvikombinatsioon on tellija soov ja algul tundus mulle veidi võõras, aga tulemus on igati OK ... või mis Te arvate :)


Minu esimene tõsiselt võetav (pärast lapsepõlve ) kaardi tegemine

 

 

Tegemist on siis nö CD ümbrisega, mis läheb sünnipäeva kingiks kolleegile. Vasakpoolsele tühjale lehele saab kleebitud õnnesoovidega täidetud vaheleht sellisest poolläbipaistavat paberist
Esikaanele sai kleebitud kahepoolse paksema teibiga samast paberist välja lõigatud lillekesi - tekkis nö ruumiline effekt.


4 comments:

  1. Oh, these jewerly are so wonderful! I love triangles, and this bracelet is very sweet!:)

    ReplyDelete
  2. Ilusad ehted! Kõrvarõngaste värvikombinatsioon on pildil täitsa kena. Ja käevõru on väga ilus, erk ja efektne.

    ReplyDelete
  3. I love your charming bracelet in turquoise and copper seed beads. Can you give me a link to a tutoriel to learn this technique of bead weaving?
    Thanks a lot
    Pat de verre

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes, here http://www.pinterest.com/pin/532550724656394867/

      Delete